www.rebeccavanlier.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.
3-special

INTERIEURONTWERP • 5-jarig bestaan! Een bijzondere mijlpaal om te vieren en een moment om terug te kijken op de afgelopen jaren. Het is ook een moment om vooruit te kijken naar de toekomst en nieuwe doelen te stellen.

Als interieurontwerpster heeft Rebecca van Lier een unieke stijl en visie die ze in elk project brengt. Haar passie voor ondernemen en creativiteit zijn duidelijk zichtbaar in haar werk. Het is dan ook geen verrassing dat ze in de afgelopen 5 jaar zoveel mooie projecten heeft mogen realiseren. Op naar nog vele jaren van prachtige ontwerpen!
#5jarigbestaan #interieuradviesopmaat #interieuradviseur #rebeccavanlier #interieuradviesthuis #luxeinterieur #interieuraddict #livingroominspirations #kleurjeinterieur
#persoonlijkadvies #interieurdesign #moderninteriors

dinsdag 07 november 2023

Deel dit bericht