www.rebeccavanlier.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.
3-9

REALISATIE • Tijdens de realisatie komen wij met regelmaat langs ter controle. Dit is niet alleen prettig voor de klant, zeker als ze er zelf weinig tijd voor hebben. Maar ook wenselijk voor de uitvoerende partijen. Er komen vaak verrassingen om de hoek kijken bij het slopen waarbij er snel moet worden geschakeld om direct weer door te kunnen. Dan staat ons team voor u klaar. En natuurlijk vinden we het zelf ook altijd leuk om eigen ontwerpen realiteit te zien worden!
#3dvisualisatie #designmeubel #rebeccavanlier #meubelopmaat #huisbouwen #interieuraccessoires #designinterieur #livingroommakeover #verbouwen #interieuradvies #interiorarchitect

zaterdag 30 september 2023

Deel dit bericht