Interieurontwerp

Rebecca van Lier richt zich voor een groot deel op het ontwerpen en realiseren van interieurs bij particuliere woningen, hotels en restaurants. Wij bieden u een ontwerptraject van A tot Z en nemen alles compleet voor u uit handen. Rebecca van Lier verzorgt graag uw interieurindelingen, plattegronden, lichtplannen, materiaalplannen, kleuradvies, fotorealistische 3D visualisaties, (maat)meubilair, raamdecoratie, wanddecoratie, vloeren, keukenontwerp etc.. Wij werken hiervoor samen met professionele, gerenommeerde bedrijven om zo tot het mooiste resultaat te komen.

Wij richten ons met name op het midden- en hoog segment op particulier gebied. Daarnaast bieden we diensten voor makelaars, architecten en projectontwikkelaars binnen welke branche dan ook. Wij nemen door heel Nederland opdrachten aan. Voor klanten in het buitenland met bijvoorbeeld een vakantiehuis, second home of een hotel zetten we ons ook graag in.

Halverwege deze pagina vind u de ontwerp- en adviespakketten waar wij standaard mee werken. Wenst u meer graag meer uitleg over de verschillende pakketten, dan neem gerust contact met ons op.

U wordt compleet ontzorgd

Ontwerp- en adviespakketten

U kunt nu zelf aan de slag of Rebecca van Lier neemt de realisatie voor u uit handen. Denk hierbij aan; het samenstellen van uitvoerende partijen, offertes opvragen en vergelijken, uitwerking licht- en elektraplan, uitwerking maatwerkmeubilair, bezoeken van de locatie tijdens de realisatiefase, shopbegeleiding etc..

*       De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte(s).
**    Verschil 3D Basic en 3D Pro pakket:
        Basic  = schetsmatig 3D ontwerp
        Pro = fotorealistisch 3D ontwerp