Interieurontwerp

Rebecca van Lier richt zich voor een groot deel op het ontwerpen en realiseren van interieurs bij particuliere woningen, hotels en restaurants. Wij bieden u een ontwerptraject van A tot Z en nemen alles compleet voor u uit handen. Rebecca van Lier verzorgt graag uw interieurindelingen, plattegronden, lichtplannen, materiaalplannen, kleuradvies, fotorealistische 3D visualisaties, (maat)meubilair, raamdecoratie, wanddecoratie, vloeren, keukenontwerp etc.. Wij werken hiervoor samen met professionele, gerenommeerde bedrijven om zo tot het mooiste resultaat te komen.

Wij richten ons op het hogere segment. Daarnaast bieden we diensten voor makelaars, architecten en projectontwikkelaars binnen welke branche dan ook. Wij nemen door heel Nederland opdrachten aan. Voor klanten in het buitenland met bijvoorbeeld een vakantiehuis, second home of een hotel zetten we ons ook graag in.

Halverwege deze pagina vind u de ontwerp- en adviespakketten waar wij standaard mee werken. Wenst u graag meer uitleg over de verschillende pakketten, dan neem gerust contact met ons op.

U wordt compleet ontzorgd

Ontwerp- en adviespakketten

Wij richten ons op de inrichting van gehele verdiepingen of totale woningen binnen het hogere segment. Rebecca van Lier neemt ook graag de realisatie voor u uit handen. Denk hierbij aan; het samenstellen van uitvoerende partijen, offertes opvragen en vergelijken, uitwerking licht- en elektraplan, uitwerking maatwerkmeubilair, bezoeken van de locatie tijdens de realisatiefase, shopbegeleiding etc.