Kantoor aan huis.

Kantoor aan huis.
donderdag 16 januari 2020


Herken je het gevoel; dat je thuis een aparte kantoorruimte hebt, maar dat je toch steeds maar weer aan de keukentafel belandt omdat je daar toch prettiger kunt werken?

Ga dan eens bij jezelf na waardoor dat komt. Is het een koude, kille ruimte? Mis je de huiselijke sfeer? Heb je aan de keukentafel meer ruimte? Is de verlichting boven de keukentafel beter? etc.. Allemaal redenen om deze onprettige kantoorruimte om te toveren tot een fijne, sfeervolle werkplek. 

Een plek waar je in alle rust kunt werken zonder dat je ‘s avonds je spullen op moet pakken omdat de tafel gedekt moet worden. Zeker wanneer je vanuit thuis werkt is het erg belangrijk om de scheiding tussen werk en privé te behouden. Als je een aparte kantoorruimte hebt, wil dat ook zeggen dat er een deur is die je dicht kunt trekken en tijd kunt doorbrengen met je geliefden. Daarnaast gaat ook je productiviteit omhoog wanneer je werkt in een fijne, aantrekkelijke ruimte.

Heb je zelf ook een kantoor aan huis en herken je jezelf in het bovenstaande? Neem dan eens contact op met Rebecca van Lier Interieurontwerp. Wij maken van jouw kantoorruimte weer een fijne werkplek.